Creëer Energie, Vrijheid & Geluk met het Vital 5 Five Your Life Team
+31 6 82 35 38 14
agnes@thevitalfive.world
Werk 1 uur 
per dag aan een nieuwe uitdaging
Welkom bij Vital 5 Your Life - de plek waar jij de kans hebt om energie, vrijheid en geluk te creëren. 

Ben jij iemand die klaar is om meer uit het leven te halen? Wil je een extra inkomen verdienen zonder je huidige baan op te zeggen, zodat je kunt genieten van financiële vrijheid en tegelijkertijd tijd kunt doorbrengen met je gezin? 

Bij Vital 5 Your Life begrijpen we dat je op zoek bent naar meer dan alleen een zakelijke mogelijkheid. Je wilt jezelf ook persoonlijk ontwikkelen en omringd worden door positieve collega's die jouw groei ondersteunen.

Wij geloven dat het leven vol potentieel zit en dat jij het verdient om ten volle te leven. Als je het gevoel hebt dat er meer in jou zit en je nu niet alles uit je leven haalt, dan ben je hier op de juiste plek. Ontdek hoe Vital 5 Your Life je kan helpen om jouw doelen te bereiken, je persoonlijk te ontwikkelen en een leven van energie, vrijheid en geluk te realiseren. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin jij de regie hebt en elke dag met passie en vreugde leeft.

Klaar om de volgende stap te zetten? Bekijk de introductie video van 5 minuten en meld je aan voor onze Business Presentatie en ontdek hoe Vital 5 Your Life jouw leven kan transformeren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze inspirerende community van ambitieuze individuen die samen streven naar succes, voldoening en een leven vol energie, vrijheid en geluk.

Neem nu de eerste stap, meld je vandaag nog aan en maak een positief verschil in jouw leven en dat van anderen!

Ontdek jouw grenzeloze mogelijkheden
"Ontdek de Kracht van Samenwerking"
Ontdek de perfecte balans tussen werk en privé. Al meer dan 22 jaar biedt het Vital 5 Your Life Team een succesvolle werkwijze die jou de vrijheid geeft om je eigen tijd in te delen en je eigen werkplek te bepalen, zowel offline als online.

Ons business model is gebaseerd op het krachtige netwerk marketing concept van Forever Living Products. Het biedt unieke voordelen, zoals de mogelijkheid om een inkomen op te bouwen dat doorgaat na je pensioen en zelfs overerfbaar is. Je hebt de controle over je financiële toekomst en geniet van de flexibiliteit die het ondernemerschap met zich meebrengt.

Wat Vital 5 Your Life echt bijzonder maakt, is onze eenvoudige werkwijze. Dankzij de professionele begeleiding van ons ervaren team, wordt jouw succes binnen handbereik gebracht. We staan klaar om je kennis te laten maken met ons inspirerende team en je te begeleiden op jouw weg naar financiële vrijheid en persoonlijke groei.

Aarzel niet langer en ontdek de mogelijkheden die Vital 5 Your Life te bieden heeft. Begin vandaag nog aan een avontuur waarin jij de regisseur van je eigen succesverhaal bent. Samen creëren we een leven van balans, vrijheid en voldoening.

Meld je nu aan en maak deel uit van het Vital 5 Your Life team.

Balans tussen werk en privé

Ik geniet ervan om te zien hoe mijn collega's in ons team met plezier werken en een gebalanceerd leven leiden. Ze hebben de vrijheid en het inkomen om hun droomleven te realiseren, en dankzij onze samenwerking hebben ze hun leven op 5 vitale levensgebieden: Geluk, Gezondheid, Vaardigheden, Geld en Tijd, naar een hoger niveau gebracht. Als partner van dit bijzondere team voel ik me trots en geïnspireerd. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe Vital 5 Your Life jouw leven op al deze belangrijke gebieden kan transformeren.

Met warme groeten,
Agnes
Energie
Wat is belangrijk voor jou?
 • Je goed voelen
 • Weerstand en vitaliteit
 • Uitgerust wakker worden
 • Positieve mensen om je heen
 • Fijn hebben met je gezin 
 • Energie doorgeven
 • Impact creëren
 • Plezier hebben in je werk
 
Vrijheid
 • Eigen keuzes maken 
 • Meer vrije tijd hebben
 • Zelf je (werk)tijden bepalen
 • Eerder stoppen met werken
 • Je eigen werkplek kiezen
 • Extra inkomen 
 • Eigen baas zijn
 • Financieel onafhankelijk zijn
Geluk
 • Jezelf kunnen zijn
 • Anderen helpen
 • Een verschil maken 
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Nieuwe mensen ontmoeten
 • Meer waardering krijgen
 • Werken met positieve mensen
 • Overerfbare business
Je bent niet gebonden aan een traditionele baas, maar werkt samen met collega's die een positieve instelling hebben. 
Bij ons staat het inspireren en stimuleren van persoonlijke groei centraal. Dit wordt vergemakkelijkt door een duidelijk doel voor ogen te hebben waarvoor je actie kunt ondernemen. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we samen verkennen wat voor jou het meest belangrijk is.

Hieronder vind je enkele resultaten die voortkomen uit de samenwerking met Vital 5 Your Life. 
Welke aspecten spreken jou het meeste aan?
 
Hoe ervaren anderen het?
REVIEW
Wilma Massop
Coach & Projectleider Jeugdzorg
Manon Kooijmans-Pieters
Zelfstandig consultant 
Heidi Munsters
Onderwijs
REVIEW
Joyce Stam
Sport Instructrice
Ank Lukkezen  
Fruitteler
Marsha van Loo
Management assistente 
Ik werk op een sportschool en begeleid mensen met hun gezondheid.Ik ben mijn hele leven erg geïnteresseerd in gezondheid. 
En ik wilde meer vrije tijd. 
Ik heb mezelf op allerlei vlakken erg ontwikkeld. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en een extra inkomen. En ik ben nog bezig meer vrije tijd aan het creëren. 
Ik wilde verandering wilde in de 75 - 100 urige werkweken en de zware lichamelijke arbeid. Door de samenwerking met Forever ben ik kunnen stoppen met het fruitteelt-bedrijf en nu kan ik mijn eigen tijd indelen, dat is vrijheid. Ik kan gaan fietsen wanneer ik dat wil en geniet enorm van mijn kleinkinderen. Ik ben van moeten naar mogen gegaan.
Ik was op zoek naar meer energie en vrijheid. Door de samenwerking met Vital Five Your Life zit ik
veel beter in mijn vel, heb ik meer energie en heb ik mooie stappen kunnen zetten in mijn persoonlijk
ontwikkeling. Daarnaast kan ik mijn eigen (werk) tijden indelen, wat ideaal te combineren is met mijn gezin!

 
Agnes van Vreede – Dunnewijk heeft een diepe waardering voor natuurlijke producten, zoals Aloe tandpasta en gezichtsproducten van Aloe, die ze al meer dan 30 jaar gebruikt. Ze heeft altijd geloofd in de kracht van deze bijzondere producten, maar was zich eerder niet bewust van het concept erachter.

Al drie decennia is Agnes betrokken bij gezondheid en welzijn. Ze raakte dieper geïnteresseerd in holistische therapieën toen haar twee dochters gezondheidsuitdagingen tegenkwamen tijdens hun brugklas. Deze persoonlijke ervaringen leidden Agnes naar diverse opleidingen op het gebied van holistische therapie. Ondanks de tegenslag van een TIA, zette ze haar educatieve reis onverminderd voort, waardoor ze een schat aan kennis en vaardigheden heeft vergaard.

Toen de Aloe producten van Forever Living opnieuw op haar pad kwamen tijdens een zoomsessie, voelde Agnes direct een sterke connectie en besloot zich als FBO te registreren.

Nu werkt ze nauw samen met het Vital Five Your Life team. Dankzij haar ervaring met de Forever Living producten en haar holistische achtergrond is ze uitstekend in staat anderen te ondersteunen en te begeleiden. Een van haar meest inspirerende motto's is: "Wat zou je allemaal kunnen bereiken?" Agnes gelooft stellig dat als je ervoor openstaat, je werkelijk alles kunt bereiken.

Dus, als je streeft naar meer balans, energie, vrijheid en geluk in je leven, nodigt Agnes je van harte uit om deze reis met haar en het team te beginnen. 🌺🌹
Agnes van Vreede
M: +31 6 82 35 38 14
E: agnes@thevitalfive.world
Jouw contactpersoon:
Vital Five Your Life o.l.v. Ineke van der Velden

Molenweg 10  5757 BE Liessel Nederland
info@thevitalfive.world
KvK 17062497 BTW NL001531925B37
The Vital Five © 2021 VitalFiveYourLIfe®  PrivacyStatement