Welkom bij Vital Five Your Life
Dit is je eerste stap om jouw 5 vitale gebieden in het leven te verbeteren door er slechts 1 te upgraden
Het afleggen van de test is gratis en zonder enige verplichting. Informatie wordt niet gedeeld met derden.
3: Bekijk de Webinar
/
Dit webinar van 25 minuten maakt helder hoe jij meer uit jezelf kunt halen en / of met ons kunt samenwerken voor extra inkomen.
2: Bekijk onze Facebook groep
/
Word lid van onze Vital Five Your Life Facebook groep. Krijg dagelijks tips, kennis en inspiratie van mensen zoals jij die het al ervaren.
1: Doe de gratis Check
/
Doe de check om een ​​gratis advies te krijgen. Ontdek hoe je slechts 1 vitaal gebied kunt upgraden en daardoor alle 5 gebieden verbetert.
START JOUW AVONTUUR
met Vital Five Your Life 
Je staat op het punt het bewezen stapsgewijze concept van Vital Five Your Life te ontdekken. Hoe kun jij jouw leven verbeteren op Vijf Vitale gebieden? Hoe kun je een bedrijf starten zonder risico's van een traditionele onderneming? Krijg meer energie, zie er beter uit, voel je beter, verbeter je vaardigheden en gebruik tijd efficiënter. Door een inspirerend voorbeeld te zijn, kun je met het concept van Vital Five Your Life geld verdienen met Social Media en online meetings. Werk 1 à 2 uur per dag vanuit huis of jouw gekozen locatie. Je helpt dan anderen om een gezonder en beter leven te leiden. Je bent eigen baas maar staat er nooit alleen voor. Ontdek de kracht van het inspirerend en dynamisch team van Vital Five Your Life.

Doe de volgende 3 stappen
CONTACT MIJ 
Als jij serieus je levensstijl en mentaliteit ten goede wilt veranderen, neem dan hieronder contact met mij op.
Wij zijn een groep van ondernemende mensen die jou helpen vanuit onze kennis en ervaring om op vijf vitale levensgebieden vooruitgang te realiseren. Door slechts 1 vitaal gebied te verbeteren boek je vooruitgang op alle 5. Zo werken wij o.a. met het in Amerika gevestigd gezondheids- en wellness bedrijf Forever Living Products met eerlijke en mooie producten om je beter te voelen en er beter uit te zien. Het biedt tevens een uniek verdienmodel. De Focusplanner zetten we in voor meer structuur en balans. Jump Movement zorgt voor een mooie verbinding binnen het team en laat je stappen voorwaarts zetten voor je persoonlijk succes. Cardone University zetten we in voor onze professionals met ambitie.

Wat zijn de vijf vitale levensgebieden?
Een betere GEZONDHEID, meer VAARDIGHEDEN, 
meer GELD, beter met TIJD kunnen omgaan en als 
resultaat van dit alles meer GELUK te creëren. 
Wij als Vital Five Your Life Team werken met passie aan onze missie en visie. We hebben hierdoor een positieve verandering kunnen creëren in het leven van honderden mensen.

Je kunt meer dan je denkt.
Wij geloven dat je meer uit het leven kunt halen als je de juiste mentaliteit ontwikkelt en de bereidheid hebt om te werken. Wanneer je collega wordt binnen ons team, ga je met ons stap-voor-stap plan de Vijf Vitale gebieden direct aanpakken, zodat je ook aan je persoonlijke ontwikkeling werkt om in jouw leven nog meer geluk en succes te ervaren!

Wat kan Vital Five Your Life voor jou betekenen? 
Maak kennis met Vital Five Your Life?
Bekijk een korte introductie om inzicht te krijgen in hoe jij 
aan de slag kunt gaan met het Vital Five Your Life Team. 
Hoe je eigen baas kunt zijn en er toch niet alleen voor staat. Benieuwd hoe je risicoloos je eigen onderneming kunt starten?
Ben je nieuwsgierig hoe 
Vital Five Your Life 
voor jou kan werken?
Hoe ervaren anderen
Vital Five Your Life?
Vital Five Your Life heeft een positieve verandering 
teweeg gebracht voor velen op verschillende manieren.

Heidi Munsters
"Naast het feit dat ik nu een groeiend bedrijf en inkomen heb, ben ik een betere moeder en partner. 
Het heeft écht mijn leven op de vijf vitale levensgebieden veranderd."
"Mijn ervaring met
Vital Five Your Life begon een
een paar jaar geleden nadat ik een burn-out had. Vital Five Your Life is een geweldige aanwinst voor mijn leven, wetende dat ik weer groots kan dromen."
Sandra Dobbelsteen
"Als ambitieus en hard
werkende vrouw wist ik dat ik voorzichtiger moest zijn met mijn gezondheid. Ik heb meer balans nu en ik ben actiever om mijn leven te leven zoals ik het wil zonder zorgen."
Wilma Massop
Het is niet alleen een business 
maar een waardevol leven
Veelgestelde Vragen

Wie kan de Vital Five Your Life Check doen?
Iedereen die een positieve instelling heeft en verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen levensgeluk. De check is voor mensen die open staan ​​om meer over zichzelf te leren en mensen die positief willen veranderen.

Hoe ontvang ik mijn advies na het voltooien van de check?
Je ontvangt een e-mail met daarin het advies. 
De e-mail bevat ook informatie over mogelijke vervolgstappen.

Ben ik iets verplicht als ik de check heb afgerond of na ontvangst van het advies?
Nee, het afnemen van de check en het ontvangen van het advies zijn zowel gratis als vrijblijvend. Als je nog steeds twijfelt, voel je dan vrij om eerst lid te worden van onze Facebook groep, zodat je de ervaringen van anderen kunt lezen en vragen kunt stellen. 
Ook voor meer informatie kun je direct contact met ons opnemen.

Waarom is de Vital Five Check gratis?
Uit ervaring weten we dat mensen die hun leven ten goede willen veranderen bereid zijn te betalen voor een van onze tools. We bieden een aantal tools gratis aan als extra service. Op deze manier heeft het naast een positieve invloed op jezelf en jouw eigen leven, ook een positieve invloed op dat van anderen. Op deze manier kunnen meer mensen een beter, gezonder en succesvoller leven leiden.

Wat zijn de 5 vitale gebieden in het leven en hoe kan ik door er 1 te 'upgraden' ze allemaal verbeteren?
De vijf vitale gebieden in het leven zijn geluk - gezondheid - vaardigheden - geld - tijd. 
Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en door er 1 aan te pakken krijg je een soort kettingreactie. Met Vital Five Your Life laten we je zien hoe je die kettingreactie in gang kunt zetten wat een positieve impact heeft op je leven.

Hoe kun je een eigen bedrijf starten met Vital Five Your Life?
We werken met het netwerkmarketing concept van Forever Living Products. Een bedrijf starten met Forever geeft je de mogelijkheid om een ​​bovengemiddelde inkomstenstroom te verdienen. Je krijgt op den duur meer tijd en vrijheid om meer van het leven te kunnen genieten. Het biedt je de flexibiliteit om parttime te beginnen en een voltijds inkomen op te bouwen. Je doet het voor jezelf. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen met wie je werkt, waar je werkt en hoeveel je werkt. Weet dat er altijd een team achter je staat. Jij bepaalt zelf de hoogte van je inkomen. 
Dit is afhankelijk van je inzet, werkhouding en doorzettingsvermogen.
ZET JOUW EERSTE STAP
naar financiële vrijheid en een betere levensstijl
Het afnemen van de check is gratis en vrijblijvend dus ga er gewoon voor!
Molenweg 10
5757 BE Liessel  
Nederland
info@thevitalfive.world
+31 6 15 36 86 47
KvK 17062497 BTW NL001531925B37
Ambassadeur van Vital Five Your Life

Een afspraak plannen?

Bel: 06 11 32 14 75
of e-mail: samira@thevitalfive.world
Vital Five Your Life is opgericht door:

The Vital Five
Samira Mouktadibillah