Welkom bij The Vital Five
Dit is uw eerste stap om jouw 5 vitale gebieden in het leven te verbeteren door er slechts 1 te upgraden
Het afleggen van de test is gratis en zonder enige verplichting. Informatie wordt niet gedeeld met derden.
Ineke is een 'Global' ondernemer in de netwerkmarketing industrie en heeft een succesvol bedrijf opgebouwd dat nu in meer dan 16 landen opereert en jaar op jaar blijft groeien in meer landen. Haar buitengewone verhaal heeft haar in de afgelopen 33 jaar zien veranderen van werken in de zorg naar een eigen sieraden en kralen winkel naar The Vital Five. Ze kreeg het voor elkaar om een positieve verandering te bewerkstelligen in het leven van honderden mensen dankzij haar passie, visie en missie.


Een inspirerende reis
Ineke kreeg in 2000 de kans om naar een in Amerika gevestigd gezondheids- en wellness bedrijf te kijken, terwijl ze een moeder was met jonge kinderen en haar sieraden bedrijf had moeten stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Ze geloofde dat ze hiermee het leven van haar dromen kon creëren. De reis die volgde, was indrukwekkend en inspirerend.


We kunnen allemaal grootsheid bereiken
Erkend als een inspirerende teamleider, global business builder en de oprichter van Vital Five Your Life, gelooft Ineke dat we allemaal groots kunnen worden als we de juiste mentaliteit en de bereidheid hebben om te werken.
Wanneer je collega wordt binnen haar team, krijg je de kans om de Vijf Vitale gebieden direct aan te pakken, zodat je ook aan je persoonlijke ontwikkeling werkt om in jouw leven meer geluk te creëren!

Maak kennis met oprichtster Ineke van der Velden
Klaar om meer te weten te komen?
Bekijk een korte introductie om inzicht te krijgen in hoe jij aan de slag kunt gaan met Ineke aan je risicolose onderneming.
CONTACT met INEKE
Als jij serieus je levensstijl en mentaliteit en goede wilt veranderen, neem dan hieronder contact met ons op.
3: Bekijk een Video
/
We taggen je in de Facebook groep onder een korte video. Je gaat dan ontdekken hoe Vital Five Your Life voor jou kan werken!
2: Bekijk onze Facebook groep
/
Word lid van onze Vital Five Your Life Facebook groep. Krijg dagelijks tips, kennis en inspiratie van mensen zoals jij die het al ervaren.
1: Doe de gratis Check
/
Doe de check om een ​​gratis advies te krijgen. Ontdek hoe je slechts 1 vitaal gebied kunt upgraden om vervolgens alle 5 gebieden te verbeteren.
START JOUW AVONTUUR
met Vital Five Your Life 
Je staat op het punt het bewezen stapsgewijze concept van Vital Five Your Life te ontdekken. Hoe kun jij jouw leven verbeteren in Vijf Vitale gebieden? Hoe kun je een bedrijf starten zonder de risico's van het traditioneel ondernemen? Krijg meer energie, zie er beter uit, voel je beter, verbeter je vaardigheden en gebruik tijd efficiënter. Door een inspirerend voorbeeld te zijn, kun je met het concept van The Vital Five geld verdienen met Social Media. Werk consequent 1 à 2 uur per dag vanuit huis of jouw gekozen locatie. Volg ons eenvoudig stap-voor-stap plan en help anderen om een gezonder en beter leven te leiden.

Doe de volgende 3 stappen
Nieuwsgierig hoe Vital Five Your Life 
voor jou kan werken?
Wat Zeggen Anderen 
over Vital Five Your Life?
Vital Five Your Life heeft een positieve verandering 
teweeg gebracht voor velen op verschillende manieren.

Heidi Munsters
"Naast het feit dat ik nu een groeiend bedrijf en inkomen heb, ben ik een betere moeder en partner. 
Het heeft écht mijn leven op de vijf essentiële gebieden veranderd"
"Mijn ervaring met
Vital Five Your Life begon een
een paar jaar geleden nadat ik een burn-out had. Dit is een geweldige aanwinst voor mijn leven, wetende dat ik weer groots kan dromen."
Sandra Dobbelsteen
"Als ambitieus en hard
werkende vrouw wist ik dat ik voorzichtiger moest zijn met mijn gezondheid. Ik heb meer balans nu en ik ben actiever om mijn leven te leven zoals ik het wil zonder zorgen."
Wilma Massop
Het is niet alleen een business 
maar een waardevol leven
Veel Gestelde Vragen

1: Wie kan de Vital Five Your Life Check doen?
Iedereen die een positieve instelling heeft en verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen levensgeluk. De check is voor mensen die open staan ​​om meer over zichzelf te leren en mensen die positief willen veranderen.

2: Hoe ontvang ik mijn advies na het voltooien van de check?
Je ontvangt een e-mail met daarin het adviesvoorstel. 
De e-mail bevat ook informatie over mogelijke vervolgstappen.

3: Ben ik iets verplicht als ik de check heb afgerond 
of na ontvangst van het adviesvoorstel?
Nee, het afnemen en ontvangen van het adviesvoorstel zijn zowel gratis als vrijblijvend. Als je nog steeds twijfelt, voel je dan vrij om eerst lid te worden van onze Facebook groep, zodat je de ervaringen van anderen kunt lezen en een vraag kunt stellen. 
Ook voor meer informatie kun je direct contact met ons opnemen.

4: Waarom is de Vital Five Check gratis?
Uit ervaring weten we dat mensen die hun leven ten goede willen veranderen bereid zijn te betalen voor een van onze tools. We bieden een aantal tools gratis aan als extra service. Op deze manier heeft het naast een positieve invloed op jezelf en jouw eigen leven, maar ook op dat van anderen. Op deze manier kunnen meer mensen een beter, gezonder en succesvoller leven leiden.

5: Wat zijn de 5 vitale gebieden in het leven en hoe kan ik door er 1 te 'upgraden' ze allemaal verbeteren?
De vijf vitale gebieden in het leven zijn geluk - gezondheid - vaardigheden - geld - tijd. 
Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en door er 1 aan te pakken krijg je een soort kettingreactie. Met Vital Five Your Life laten we je zien hoe je die kettingreactie in gang kunt zetten wat een positieve impact heeft op je leven.

6: Hoe kun je een eigen bedrijf starten met Vital Five Your Life?
We werken met het netwerkmarketingconcept van Forever Living Products. Een bedrijf starten met Forever geeft je de mogelijkheid om een ​​bovengemiddelde inkomstenstroom te verdienen. Je krijgt op den duur meer tijd en vrijheid om meer van het leven te kunnen genieten. Het bied je de flexibiliteit om parttime te beginnen en een voltijds inkomen op te bouwen. Je doet het voor jezelf. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen met wie je werkt, waar je werkt en hoeveel je werkt. Jij bepaalt zelf de hoogte van je inkomen. 
Dit is afhankelijk van je inzet, werkhouding en doorzettingsvermogen.
ZET JOUW EERSTE STAP
naar financiële vrijheid en een betere levensstijl
Het afnemen van de cheque is gratis en vrijblijvend dus ga er gewoon voor!
Ineke van der Velden
Molenweg 10
5757 BE Liessel  
the Netherlands
info@thevitalfive.world
+31 6 15 36 86 47