Kom bij ons team - schrijf naar: agnes@thevitalfive.world 
Creëer jouw leven en ervaar energie, vrijheid & geluk
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek een leven dat je elke dag met enthousiasme begroet. Bij Vital 5 Your Life helpen we je om je goed te voelen en er beter uit te zien. We laten je ook zien hoe je dromen en doelen kunt verwezenlijken, zodat je elke ochtend vol energie je bed uit wilt komen. Of je nu verlangt naar een betere gezondheid, meer vrijheid, financiële stabiliteit of persoonlijke groei, wij bieden de tools en ondersteuning om jouw gewenste levensstijl te creëren. Laat de sleur achter je en omarm een leven vol mogelijkheden, waarin je je passies kunt volgen en geniet van een gezonde balans tussen werk en privé. Ga vandaag nog de uitdaging aan en ontdek wat Vital 5 Your Life voor jou kan betekenen! 
Ontdek jouw grenzeloze mogelijkheden
Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je je eigen pad naar succes bewandelen? Bij Vital 5 Your Life bieden we een unieke business mogelijkheid waarbij je je eigen baas kunt zijn en je leven kunt vormgeven volgens jouw voorwaarden. Met ons bewezen business model en de ondersteuning van ons team, heb je de kans om een (extra) inkomen op te bouwen en een positieve impact te maken op het leven van anderen. Of je nu op zoek bent naar meer vrijheid, flexibiliteit of financiële onafhankelijkheid, wij bieden de tools en training om jouw doelen te bereiken. Klik hieronder om meer te ontdekken over onze business mogelijkheid.
  • Bouw een succesvolle onderneming op met een bewezen marketingconcept.
  • Geniet van flexibel werken en bepaal je eigen werktijden.
  • Creëer een bron van passief inkomen voor langdurige financiële vrijheid.
  • Ontvang erkenning en beloningen voor je prestaties.
  • Werk samen met een team van positieve en ondersteunende collega's.
  • Krijg toegang tot professionele training en persoonlijke ontwikkeling.
  • Word een inspiratiebron voor anderen en help hen hun doelen te bereiken.
Start jouw eigen avontuur
Ontdek de kracht van onze hoogwaardige producten en geef jezelf een boost van vitaliteit en welzijn. Bij Vital 5 Your Life bieden we een uitgebreid assortiment aan producten op basis van natuurlijke ingrediënten, met als kroonjuweel onze Aloe Vera dranken. Of je nu op zoek bent naar een gezonde huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging, voedingssupplementen, bijenproducten of essentiële oliën, we hebben voor ieder wat wils. Ontdek hoe onze producten jou kunnen helpen om je beter te voelen en er beter uit te zien. Klik hieronder om ons productaanbod te verkennen.
Je goed voelen en er beter uitzien

 
Agnes van Vreede – Dunnewijk heeft een diepe waardering voor natuurlijke producten, zoals Aloe tandpasta en gezichtsproducten van Aloe, die ze al meer dan 30 jaar gebruikt. Ze heeft altijd geloofd in de kracht van deze bijzondere producten, maar was zich eerder niet bewust van het concept erachter.

Al drie decennia is Agnes betrokken bij gezondheid en welzijn. Ze raakte dieper geïnteresseerd in holistische therapieën toen haar twee dochters gezondheidsuitdagingen tegenkwamen tijdens hun brugklas. Deze persoonlijke ervaringen leidden Agnes naar diverse opleidingen op het gebied van holistische therapie. Ondanks de tegenslag van een TIA, zette ze haar educatieve reis onverminderd voort, waardoor ze een schat aan kennis en vaardigheden heeft vergaard.

Toen de Aloe producten van Forever Living opnieuw op haar pad kwamen tijdens een zoomsessie, voelde Agnes direct een sterke connectie en besloot zich als FBO te registreren.

Nu werkt ze nauw samen met het Vital Five Your Life team. Dankzij haar ervaring met de Forever Living producten en haar holistische achtergrond is ze uitstekend in staat anderen te ondersteunen en te begeleiden. Een van haar meest inspirerende motto's is: "Wat zou je allemaal kunnen bereiken?" Agnes gelooft stellig dat als je ervoor openstaat, je werkelijk alles kunt bereiken.

Dus, als je streeft naar meer balans, energie, vrijheid en geluk in je leven, nodigt Agnes je van harte uit om deze reis met haar en het team te beginnen. 🌺🌹
Agnes van Vreede
M: +31 6 82 35 38 14
E: agnes@thevitalfive.world
Jouw contactpersoon
Vital Five Your Life o.l.v. Ineke van der Velden

Molenweg 10  5757 BE Liessel Nederland
info@thevitalfive.world
KvK 17062497 BTW NL001531925B37
The Vital Five © 2021 VitalFiveYourLIfe®  PrivacyStatement